Actividades de febrero en La Petita

Divendres 5 de febrer. Club de lectura Premi Atrapallibres 
18 h.
Jo que vaig dormir amb lleons, escrit per Laila Longan, llibre finalista en la categoria de lectures de 10 anys. La trobada tindrà lloc a la Biblioteca Manuel Arranz Poblenou. Aquesta activitat forma part de la iniciativa impulsada per La Petita i la biblioteca per tal d’apropar la lectura als joves del barri. Clicant aquí podeu llegir un fragment. Més informació del Premi Atrapallibres aquí.
Es prega fer reserva anticipada.

Dimecres 10 de febrer. Contacontes per a nens fins a 3 anys
17.30 h. Sessió de contacontes per a nens de 12 a 36 mesos amb la Mariona Trenchs.
Places limitades, cal fer reserva anticipada. 4€ per nen

Dimecres 17 de febrer. Contacontes per a nens de 3 a 6 anys
17.30 h. Continuem amb la nova sessió de contacontes amb la Mariona Trenchs per a nens de 3 a 6 anys.
Places limitades, cal fer reserva anticipada. 4€ per nen

Divendres 19 de febrer. Club de lectura Premi Atrapallibres
18 h.
Signe prohibit, de Rodrigo Muñoz Avia, llibre finalista en la categoria 11-12 anys. La trobada tindrà lloc a la Biblioteca Manuel Arranz Poblenou. Aquesta activitat forma part de la iniciativa impulsada per La Petita i la biblioteca per tal d’apropar la lectura als joves del barri. Clicant aquí podeu llegir un fragment. Més informació del Premi Atrapallibres aquí.
Es prega fer reserva anticipada.

Divendres 26 de febrer. Festa 10è aniversari de l’editorial Nórdica Libros
10.30 h. L’editorial Nórdica libros compleix deu anys i ho celebra amb una presentació del seu fons editorial a la qual assistiran autors, il·lustradors i l’equip editorial de Nórdica al complet a la Biblioteca Xavier Benguerel. La Petita també hi serà, ocupant-se que ningú es quedi sense un exemplar del seu llibre predilecte. Us convidem a acompanyar-nos a la festa d’aniversari d’una de les editorials que més admirem.

Viernes 5 de febrero. Club de lectura Premio Atrapallibres
18 h.
Jo que vaig dormir amb lleons, escrito por Laila Longan, libro finalista en la categoría de lecturas de 10 años. El encuentro será en la biblioteca Manuel Arranz Poblenou. Esta actividad forma parte de la iniciativa impulsada por La Petita y la biblioteca para acercar la lectura a los jóvenes del barrio. Clica aquí para leer un fragmento (está en catalán). Más información acerca del Premi Atrapallibres aquí.
Se ruega hacer reserva anticipada.

Miércoles 10 de febrero. Cuentacuentos para niños hasta 3 años
17.30 h. Sesión de cuentacuentos para niños de 12 a 36 meses con Mariona Trenchs.
Plazas limitadas. Es necesario hacer reserva anticipada. 4€ por niño

Miércoles 17 de febrero. Cuentacuentos para niños de 3 a 6 años
17.30 h. Continuamos con la nueva sesión de cuentacuentos con Mariona Trenchs para niños de 3 a 6 años.
Plazas limitadas. Es necesario hacer reserva anticipada. 4€ por niño

Viernes 19 de febrero. Club de lectura Premio Atrapallibres
18 h.
Signe prohibit, de Rodrigo Muñoz Avia, libro finalista en la categoría de lecturas de 11 a 12 años. El encuentro será en la biblioteca Manuel Arranz Poblenou. Esta actividad forma parte de la iniciativa impulsada por La Petita y la biblioteca para acercar la lectura a los jóvenes del barrio. Clica aquí para leer un fragmento (está en catalán). Más información acerca del Premi Atrapallibres aquí.
Se ruega hacer reserva anticipada.

Viernes 26 de febrero. Fiesta 10 aniversario de la editorial Nórdica Libros
10.30 h. La editorial Nórdica Libros cumple diez años y lo celebra con una presentación de su fondo editorial a la que asistirán autores, ilustradores y el equipo editorial de Nórdica al completo en la Biblioteca Xavier Benguerel. La Petita estará allí ocupándose de que nadie se quede sin un ejemplar de su libro predilecto. Os invitamos a acompañarnos en la fiesta de aniversario de una de las editoriales que más admiramos.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: