Recomanacions de Febrer

Amb el fred que fa, què hi ha millor que descobrir històries sota les mantes? Us porto tres recomanacions que han arribat fresques a la Petita aquestes setmanes!

FEBRER_1

Per què? de Nikolai Popov, Editorial Kalandraka

Com s’inicia un conflicte? Com creix fins a arribar a un punt de no retorn?
Aquestes són algunes de les preguntes que ens sorgeixen després de la lectura d’aquest àlbum.

FEBRER_2
Una granota està prenent el sol tranquil·lament sobre la seva pedra quan de sobte una rata la fa fora. A partir d’aquest fet, s’inicia una baralla que va pujant de to fins a arribar a una gran guerra en la que cada bàndol intenta derrotar a l’altre per tots els mètodes possibles.
Fins que arriba un moment en el que es pregunten: Per què?
Kalandraka edita de nou aquest àlbum, prescindint del text que incorporava l’edició anterior i que no existia en l’edició original on Nikolai Popov, ens ensenya com neix i es desenvolupa un conflicte. A les seves il·lustracions plenes de força i expressivitat, transmet la insensatesa i patiment de la guerra per fer reflexionar al lector.

L’oficina dels objectes perduts de Junko Shibuya, Editorial Juventut

Si alguna vegada us heu preguntat on van els animals a buscar les coses que perden, en aquest àlbum descobrireu l’oficina dels objectes perduts. Una caseta en la qual el senyor gos guarda totes les coses que troba.

FEBRER_3

La narració ens mostra una sèrie d’animals que passen per l’oficina a recollir allò que han perdut, objectes aparentment normals que transformen a l’animal en un altre totalment diferent! Aconseguireu endevinar de quin animal es tracta en realitat?

Junko Shibuya crea un àlbum ideal pels més petits gràcies al seu ritme repetitiu, el factor sorpresa que manté fins a les últimes pàgines i els animals que inunden les seves il·lustracions.

El progrés no s’atura mai de Pascale Hédelin i Felix Rousseau, Zahorí Books

La tecnologia avança a passes de gegant. Els telèfons que utilitzem ara, no s’assemblen en res als que fèiem servir vint anys enrere. Tampoc utilitzem els mateixos aparells per escoltar música. Ni viatgem en els mateixos cotxes, trens, avions, vaixells…

FEBRER_4

En aquest llibre de coneixements descobrirem de forma breu com han anat evolucionant els aparells que utilitzem o veiem més sovint. Les il·lustracions sense línies de Felix Rousseau mostren fidelment com són els objectes que Pascale Hédelin descriu breument com funcionen.

Un llibre ideal per ensenyar als més petits que fins fa quatre dies els mòbils no tenien pantalla tàctil i les càmeres de fotos funcionaven amb carret.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: