Recomanacions de Sant Jordi a partir de 8 anys

Ara si, ja tenim Sant Jordi al damunt! Us portem les últimes recomanacions pels lectors de més de vuit anys!

La tribu dels Zipoli, David Nel·lo, Editorial Bambú

tribu ZipoliA en Guillem no li agrada llegir. I això és un problema enorme quan a la teva família tots adoren la lectura. Ho ha intentat de mil maneres i només es veu capaç de llegir alguns còmics i poc més. Hi ha tantes paraules que no entén a tots els llibres…
Cada setmana va amb la classe a la biblioteca de l’escola i està obligat a emportar-se un llibre en préstec, encara que a ell no li agradi massa. Un dia troba un llibre sepultat que sembla que el cridi, es titula La tribu dels Zipoli. Quan arriba a casa l’obre. Aquell llibre sembla que es dirigeixi directament a ell. Els personatges del llibre li parlen! Aquell llibre no l’ha de veure ningú… però cada persona que el llegeix, hi troba una història diferent!
La tribu dels Zipoli és una novel·la sobre el descobriment de l’amor a la lectura on trobareu tantes històries com personatges apareixen.

El carter de l’espai, Guillaume Perreault, Editorial Joventut

carter de l'espaiEn Bob, el carter de l’espai fa cada dia la mateixa ruta. Tots els dies. I ell és feliç amb la seva rutina.
Un dia, quan arriba a l’oficina li anuncien que aquell dia repartirà cartes i paquets per una ruta diferent. S’inicia així, un dia ple de sorpreses inesperades i clients d’allò més estrambòtics.
Amb la seva nau visitarà diversos mons ben diferents dels que està acostumat i coneixerà als seus habitants, alguns que el trauran més de polleguera que d’altres.
Aquest còmic de Guillaume Perreault, ple de referències a obres de la literatura i amb un estil de línies netes i colors plans, mostra com el canvi de rutina ens pot portar a viure grans aventures i descobrir indrets i personatges fascinants.

El Rey del bosque, Adam Stower, Astronave

rey dl bosqueA en Ben Pole, hi ha un grupet de la seva classe, liderat per en Monty, que el molesta i martiritza cada dia. Un dia, fugint d’ells, acaba en un carreró sense sortida. Salta a amagar-se dins de l’únic amagatall que hi troba, un contenidor d’escombraries. Però en entrar-hi, acaba caient dins d’un túnel excavat sota terra! Aquell túnel el condueix a un bosc que no havia vist mai on, després de caure en algunes trampes, coneix al Rei Cuu. El Rei Cuu és una nena amb la barba fins als turmells! I té un wombat!
A partir d’aquell dia, en Ben va cada tarda al bosc, fins que un dia l’aconsegueixen seguir en Monty i companyia. Per derrotar als seus enemics, el Rei Cuu i en Ben se les hauran d’empescar per sortir victoriosos i protegir el seu bosc secret de la resta d’habitants de la ciutat.

La iaia no hi toca, José Ignacio Valenzuela, Birabiro

page_1_thumb_largeL’àvia d’en Vicenç està totalment boja. Porta un pentinat estrany, es posa tocats horribles i mai surt al carrer si fa sol. També manté la casa en penombra i no deixa que els seus néts juguin al jardí. Es passa el dia recitant versos i parla estrany… Encara que el que la fa més rara, és la piga que es pinta cada dia segons el seu estat d’ànim. No hi toca! I el pitjor que li podia passar mai al noi és que els seus pares treballin fins tard i l’autobús de l’escola l’hagi de deixar cada dia a casa de la seva àvia.

Amb la seva àvia aprendrà cada tarda a jugar amb les paraules, descobrirà com descriure diferents elements sense utilitzar els adjectius típics i veurà que realment, la seva àvia no és tan excèntrica com sembla.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: