Recomanació… A dormir, gatets!

Gatets_1

Aquesta setmana us portem un conte per anar a dormir recomanat a partir de dos anys!

A dormir, gatets!, Bàrbara Castro Urío, Zahorí Books.

És hora de dormir però la casa és ben buida. El primer gat en arribar és el vermell i de seguida està descansant a la seva habitació. S’obre una finestra vermella a la casa i mentrestant, s’apropa el gatet verd tranquil·lament… Un per un, els gatets de colors aniran omplint totes i cada una de les habitacions i s’aniran il·luminant les finestres de la casa.

Gatets_2

A dormir, gatets! és un llibre objecte de cartró que combina el joc i la narració. La porta buida i les finestres que van apareixent encunyades en les seves pàgines permeten jugar amb els forats i sorprendre als més petits.

Bàrbara Castro Urío crea una història que utilitza el blanc com a fons per ressaltar els elements i personatges de colors saturats en la doble pàgina. L’esquema que es repeteix en cada doble pàgina, a la pàgina esquerra sempre hi apareix un gatet i a la pàgina dreta la casa i les finestres que es van obrint, permet seguir perfectament el fil narratiu de la història als primers lectors.

El format quadrat i la senzillesa i delicadesa de les il·lustracions, fan d’aquest llibre de Zahorí Books, que està publicant títols interessants i fascinants per infants, un àlbum captivador i especial per qualsevol edat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: