Recomanació… Curiosity

curiosity_1

Tant és el lloc on sigueu ara mateix, el protagonista d’aquest àlbum es troba molt i molt lluny. De fet, no està ni al mateix planeta que vosaltres. El Curiosity és un robot construït per explorar indrets remots i que en aquests moments, volta pel planeta Mart. Voleu descobrir com hi va arribar?

curiosity_2.jpg

Aquest apassionant llibre de Mark Totum descobreix la història darrere de la recerca de vida a Mart i tot el procés que han portat a cap centenars de científics per arribar fins al planeta vermell.

Les grans il·lustracions a doble pàgina, en les que destaca l’ús del color atmosfèric amb textures i la sintetizació en formes geomètriques, es combinen amb un acurat disseny amb la integració i variació de mides del text per ressaltar dades importants que ens mostren tots els detalls d’aquesta important missió i ens porten a descobrir dades interessants.

L’Editorial Flamboyant ens presenta un llibre de coneixements sobre l’espai que ens ensenya fins a on ens ha portat la curiositat humana i com ens pot fer anar encara més lluny.

Curiosity, la història d’un robot de Mart, Markus Motum , Editorial Flamboyant

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: