Recomanació… Los hermanos Willoughby

Els germans Willoughby tenen una manera de viure molt tradicional, els agrada ser com els protagonistes dels contes de fades: vivint aventures, anant al circ, al zoo… Tot canvia el dia que algú deixa un cistell amb un nadó davant de la porta de casa seva i després de desfer-se’n, a petició de la mare, deixant-la al portal d’una mansió… Se n’adonen que els falta una cosa molt important per ser com en Tom Sawyer o l’Anna de les Teules Verdes. No són orfes! S’han de desfer com sigui dels seus pares, que d’altra banda, també planegen desfer-se dels seus fills…

Aquesta premissa aparentment senzilla us portarà a conèixer a una pila de personatges, cadascun amb les seves peculiaritats i preocupacions. Us encantarà conèixer a l’encantadora Nani o al senyor Melanoff, l’inventor de llaminadures.

Lois Lowry ens sorprèn amb una novel·la en la qual impera l’humor àcid i en la que les referències a clàssics de la literatura infantil i juvenil actuen de fil conductor. Si heu gaudit llegint Matilda, heu al·lucinat amb les aventures de la Pippi o somieu en ser com Huckleberry Finn, la història dels germans Willoughby és per vosaltres.

Los hermanos Willoughby, Lois Lowry, Anaya

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: