Recomanació… La guerra de Catherine

Guerra_1L’any 1940 les tropes nazis arribaven a París. La Rachel, una nena que els seus pares van deixar a la Maison de Sèvres, on acollien a nens jueus, s’aficiona fortament a la fotografia i la nomenen responsable del laboratori de fotografia per la seva forta passió i dedicació.

La situació es complica i per protegir als alumnes jueus els canvien el nom. La Rachel passa a dir-se Catherine. Però tot va a pitjor i arriba un moment en què ni aquest canvi li proporciona cap mena de protecció, l’única solució és fugir.

Guerra_2.jpg

Els perills de la guerra la portaran a fer un llarg viatge per tot el país i viurà la seva adolescència acompanyada de la seva càmera, retratant i coneixent a un munt de persones que l’ajudaran en el seu periple.

Vencedor del Premi al millor Còmic Juvenil del Festival d’Angoulême 2018, el còmic de Billet es basa en una història real, en la que Rachel cerca la seva identitat en un moment en què no li és permès ser ella mateixa. El dibuix fresc i expressiu de Claire Fauvel ens transporta de ple a la França ocupada amb l’ambientació acurada de les seves vinyetes i ens enganxa des de la primera pàgina amb una narrativa visual impecable.

La guerra de Catherine, Julia Billet i Claire Fauvel, Editorial Astronave

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: