Recomanació… Abre bien los ojos

abre_1

Primer de tot, tanca els ulls. Un moment… No els havíem d’obrir bé?

Tanca els ulls i imagina un paisatge al camp. Ara imagina que neva i tot es torna blanc. Es tornen blancs els arbres, els prats… Tot és blanc. I apareix el Pare Conill que busca als seus fills!

Recórrer les pàgines d’aquest meravellós llibre, es transforma en un viatge per les estacions de l’any mentre el Pare Conill troba a cadascun dels seus llorigons.

abre_2

El títol, tota una declaració d’intencions, dona una pista del que haurem de fer per trobar tots els personatges i elements que s’amaguen darrere de les grans solapes, que en obrir-se, creen una doble pàgina ampliada i ens obren les portes a observar tot el que hi succeeix. Es crea així, un llibre objecte en el qual la interacció entre el lector i la història són constants.

abre_3

El text poètic de Ramadier, ens evoca tot de sensacions referents al color predominant de cada pàgina i a l’època de l’any que pertoca. Els colors plans i contrastats de Bourgeau, aconsegueixen fer-nos viatjar en el temps i l’espai per endinsar-nos de ple en la natura i les vides dels animalons que hi viuen.

Lóguez ens porta un àlbum capaç de fascinar a petits i grans per igual amb una història plena de descobriments i un format captivant.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: