Recomanació…

calcetines_1De vegades hi ha mitjons que desapareixen misteriosament, entren a la rentadora i sembla que marxin a una altra dimensió. Aquest llibre ens dóna una bona explicació a aquest fenomen paranormal!
Després d’una avaria a la rentadora de casa de la B, el lampista descobreix que darrere seu s’hi amaga un forat a terra pel qual marxen els mitjons.

calcetines_2
En aquest esbojarrat llibre, descobrireu les històries de deu dels trànsfugues de la bugada que s’han reinventat per viure grans aventures: des d’un mariner que solca els mars, a un gran detectiu i fins i tot, un mitjó convertit en estrella de cine en l’actualitat.
Justyna Bednarek ens resol una pila de dubtes sobre la vida i pensaments dels deu protagonistes amb un gran sentit de l’humor i enginy, juntament amb de les il·lustracions de traç solt i colors vius de Daniel Latour.
Las increíbles aventuras de 10 calcetines fugitivos (cuatro derechos y seis izquierdos) és una lectura engrescadora publicada per Duomo ediciones que farà que mai més torneu a mirar els vostres mitjons de la mateixa manera.

  • Las increíbles aventuras de 10 calcetines fugitivos (cuatro derechos y seis izquierdos)
  •  Justyna Bednarek i Daniel Latour
  •  Duomo Ediciones
  • Disponible en castellà.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: