Recomanació… Los tres hermanos de oro

hermanos_1Segur que alguna vegada heu sentit el conte de la gallina dels ous d’or i si no, us en faig cinc cèntims!

Vet aquí una vegada, un pagès que tenia una gallina ponedora. Un bon dia, quan va anar a recollir l’ou del dia, el que va trobar era totalment diferent, era d’or. Al mercat li van intercanviar aquell ou per tot de queviures i va estar molt content. L’endemà, en va trobar un altre i tal com havia fet el dia anterior, el va anar a canviar. Al tercer dia, va succeir exactament el mateix i dominat per l’avarícia, va decidir obrir en canal a l’animal per descobrir com ho feia per pondre els ous d’or. Ben decebut va quedar, en veure que l’au era com qualsevol altra. I vet aquí una gallina i vet aquí un ou, d’aquest conte ja n’hem tingut prou.

hermanos_2

I aquesta és la història que s’ha explicat milers de vegades arreu del món, però Olga de Dios es va fer una gran pregunta: què va passar amb els pollets que van sortir d’aquells ous? On van anar a parar?

A partir d’aquesta premissa ens explica en forma de faules modernes al voltant de problemes actuals de la nostra societat, les vides dels fills d’or de la gallina i com ha influït en ells i en el seu entorn el color del seu plomatge.

Nube de Tinta edita acuradament un recull brillant, com els seus protagonistes, en el que Olga de Dios ens convida a reflexionar sobre les migracions, el consumisme i l’amor propi.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: