Recomanació… L’Origen de les espècies de Charles Darwin

ORIGEN_1.jpg

Fa molt i molt de temps, abans que existissin els humans, el món era molt diferent de com és avui.

Al llarg de la història i fins a cert moment, tothom pensava que tots els animals i plantes s’havien creat per generació espontània en el mateix moment exacte. Fins que uns grans pensadors, van començar a veure que allò era del tot improbable.

Sabina Radeva explica el llibre “L’arbre de la vida” de Charles Darwin als més petits de manera molt planera i interessant. Posa magistralment en context el sorgiment de la revolucionària teoria de l’evolució, que va suposar un canvi de paradigma en la societat i va permetre desenvolupar una nova visió del món i dels éssers que el poblem.

ORIGEN_2.jpg

Com a valor afegit, trobareu les guardes plenes de papallones i escarabats que us serviran de guia per buscar-les dins de les il·lustracions i que faran de la lectura i l’aprenentatge un joc de buscar i trobar en cada pàgina.

L’autora, biòloga molecular de formació, inclou al final un glossari i lectures recomanades per aprendre encara més sobre l’evolució i Darwin.

Patio Editorial publica aquest fantàstic àlbum de coneixements que ens obre de bat la porta a pensar sobre com ha canviat el món i els éssers que l’habitem al llarg del temps, i que va haver-hi molta gent abans que nosaltres que es va preguntar com hem arribat fins aquí.

L’origen de les espècies de Charles Darwin, Sabina Radeva, Patio editorial

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: