Recomanacions per Sant Jordi per 6-8 anys

3-6_1.jpgSant Jordi cada cop és més a la vora i seguim amb les recomanacions, en aquesta entrada, dirigides a primers lectors.

Siempre Drácula, Loïc Clément i Clément Lefèvre, Editorial Astronave

El protagonista d’aquest còmic és mundialment conegut, però tothom coneix la seva faceta adulta de bèstia sanguinària.

Aquesta història comença molts anys abans, quan de ben petit, a l’escola els altres nens no l’accepten tal com és, li fan la vida impossible i no sap com demanar ajuda per sortir d’aquest infern. Com es pot posar solució a una situació així?3-6_3

Aquest còmic tracta amb molta delicadesa i tacte un tema tan complex i actual com és l’assetjament escolar. A més, els adults que acompanyeu en la lectura als infants, trobareu tot de referències a la literatura i cinema clàssic i contemporani de vampirs.

La caimana, María Eugenia Manrique i Ramón París, Editorial Ekaré

A la riba del riu, a San Fernando de Aupure, un caçador va deixar orfes a unes diminutes cries de caiman. Una de les cries, va sortir del riu i va anar a parar a les mans del jove Faoro, un joier i rellotger que va decidir emportar-se-la a casa i cuidar-la.3-6_4.jpg

Aquella caimana, es va acostumar aviat a estar envoltada de gent, seguia al Faoro a tot arreu i jugava amb els nens. La seva vida junts acabava de començar.

María Eugenia Manrique i Ramón París ens expliquen una meravellosa història verídica que s’ha convertit en llegenda a la seva terra, plena de tendresa i amor en cada pàgina.

L’edat de gel, Jack Tite, Zahorí Books

Fa gairebé tres milions d’anys, els oceans es van glaçar i tot va quedar cobert de gel, donant pas al període conegut com a l’edat de gel. Durant aquells anys, els continents estaven poblats per animals estranys, meravellosos i de grans dimensions que podien sobreviure a aquelles condicions tan dures. Totes aquelles feres, eren enormes i especials, de fet, el castor mesurava dos metres i mig!

3-6_2Totes aquestes bestioles que van conviure amb els primers humans, es troben recollides en aquest espectacular llibre de coneixements que us farà descobrir la fauna que habitava el nostre planeta i que va quedar extingida fa molts i molts anys.

Males bèsties, Aaron Blabey, Barcanova Editorial

Hi ha personatges que sempre es mostren espantosos, perillosos, males bèsties de mena. Però poden canviar, o com a mínim intentar-ho. El Llop està convençut en el fet de que han de modificar el seu comportament i començar a fer bones obres, és per això que cit3-6_5.jpga a la Serp, la Piranya i el Tauró. Aconseguiran convertir-se en grans herois tots aquests éssers del mal?

Males bèsties és una col·lecció de còmics, que ja va per la sisena entrega, impresentable, trencadora i plena d’humor, en la que els més dolents, intentaran fer bones accions… a la seva manera.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: