Recomanacions per Sant Jordi per més de 8 anys

+8_1.jpgAquí teniu les últimes recomanacions per Sant Jordi. Esperem que el vostre Sant Jordi estigui ple de roses, llibres i llibreries!

Hola, Universo, Erin Entrada Kelly, Ed. Océano Gran Travesía

Hola, Universo és una història tendra sobre amistats improbables en la que habita una petita colla de nois i noies poc convencionals, força divertits i molt allunyats del cànon heroic.

Arriben les vacances d’estiu. Per a molts nens, és probablement el millor moment de l’any. Però per d’altres, que no han trobat al llarg del curs el seu lloc a la xarxa de les relacions socials, resulta tot un desafiament.

Virgil, un nen filipí extremadament tímid, busca consell amb la Kaori Tanaka, la seva única amiga, vident i japonesa, sobre com arribar a reunir valor per atrevir-se, un dia, a dir-li hola a la nena que li té robat el cor: València
València és audaç i sorda i té un nom molt important: sembla que hi ha un país que es diu Espanya on n’hi ha una ciutat amb una catedral molt gran que es diu igual que ella.

Erin Entrada, descendent ella mateixa de filipins assentats als Estats Units, ha creat una novel·la preciosa i delicada, de lectura senzilla i amable, que viatja des d’allò més quotidià fins als límits de la foscor i el desastre; que parla de l’univers, la valentia i el trànsit cap a la maduresa.

Sanity i Tallulah, Molly Brooks, La Galera Editorial

A l’estació espacial Wilnick hi viuen la Sanity i la Tallullah, unes nenes a les quals els encanta experimentar al laboratori amb tota mena de substàncies. La creació totalment il·legal d’una petita gateta anomenada Princesa Llumeta, el terror de l’univers, i la seva desaparició del laboratori, desencadenarà una cursa contrarellotge per salvar l’estació espacial i tots els seus habitants.+8_2

Aquest còmic de ciència ficció de Molly Brooks, us farà viure una gran aventura de la mà de dues grans amigues que fan el possible per escapar de la monotonia, ficant-se en numerosos embolics i resolent tots els misteris que s’amaguen a les entranyes de l’estació.

Natcha, Mélodie Baschet, Errata Naturae Editores

Natcha, el gran xacal daurat, abandona la seva família per emprendre el seu propi viatge, la natura l’espera. Troba un antic castell davant de la platja, entra a poc a poc a la sala d’estar, allà hi troba a l’Helga jugant a nines. Natcha ha de fugir, però no ho farà sol, la nena l’acompanyarà en el seu camí, descobrint el món que els envolta a la vegada que fugen dels caçadors que volen posar fi a la vida del màgic xacal daurat.+8_3.jpg
L’àlbum de Mélodie Baschet, amb una utilització magistral del blanc en combinació amb una paleta limitada de colors saturats, és un cant d’amor a la natura, a la recerca del propi camí de la vida i a la preservació del nostre entorn. L’amistat de l’Helga i en Natcha els ajudarà a superar les adversitats i conèixer el seu entorn fins a descobrir que per estar bé, s’ha de ser un mateix.

Supervivents, David Long i Kerry Hyndman, Editorial Vicens Vives

Les històries a la recerca de noves aventures i de superació contra les adversitats ens han acompanyat des dels inicis a la humanitat. Des de la llegendària expedició de Shackleton a l’Antàrtida a l’equip de futbol infantil que va quedar atrapat dins d’una cova fa pocs mesos i va mantenir a tot el món expectant. En aquest llibre tobareu recollits un bon munt de supervivents i les seves aventures trepidants.+8_4.jpg

Els relats amens de David Long i les dramàtiques il·lustracions de Kerry Hyndman, formen una antologia commovedora i optimista, que acosta catorze al·lucinants històries de no-ficció als joves.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: