Recomanació… Ruby Sabates Vermelles

ruby_1.jpg

Quan la Ruby era una llebre molt menuda, la seva àvia li va fer uns peücs vermells que li encantaven. Li agradaven tant, que si li treien es feia un fart de plorar. Des d’aleshores, sempre s’ha calçat amb sabates d’aquest color, i és per això, que tothom l’anomena Ruby Sabates Vermelles.

Viu en una caravana envoltada de natura amb la seva àvia Babushka Galina Galushka. Li agrada tenir cura de l’hort, de totes les fruites, hortalisses i verdures que hi cultiva i ensenyar francès a les gallines que hi viuen.

ruby_2.jpg

Baula ens porta una nova col·lecció ideal per primers lectors en la que coneixereu a la dolça Ruby. Entre les tendres aquarel·les de Kate Knapp, podreu seguir les seves aventures per París i Londres amb la Babushka Galina Galushka.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: