Recomanem… La cabra Zlateh i altres contes

CABRA_1

Escrit l’any 1966, “La cabra Zlateh i altres contes”, relata set històries d’arrel tradicional jueva que transcorren dins d’un mateix poble, el Reialme de Chelm. Un lloc on els seus habitants freguen la bogeria, troben solucions d’allò més estrambòtiques als seus problemes i utilitzen una lògica ben curiosa. Chelm, també és màgic, en alguns dels contes, fins i tot podreu conèixer algun dimoni. 

L’escriptor Isaac Bashevis Singer, polonès jueu que va haver d’exiliar-se als Estats Units i reconegut amb el Nobel de literatura l’any 1978, ens presenta un seguit d’històries en què el seu imaginari, ple d’influències de les seves arrels jueves, prenen vida entre les pàgines del llibre.

CABRA_2

El text va acompanyat de les meravelloses il·lustracions de Sendak, que imitant els antics gravats, ens transporta de ple a les històries clàssiques i tradicionals a la vora del foc.

L’aparició de personatges molt heterogenis, des de nens valents a éssers fantàstics; l’humor absurd que inunda les pàgines del llibre i l’encant de la tradició oral a la qual remet l’autor, converteixen aquest recull editat per Kalandraka en una petita joia de la literatura infantil i juvenil.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: