Recomanació… Una guineu

Cover_UnaGuineu-WEB-768x769

Una guineu afamada… Dos ulls astuts… Tres gallines rodanxones… Ai! Vigileu! 

La tensió va in crescendo a cada pàgina que passa en aquest thriller apassionant. La successió trepidant d’esdeveniments, mantindrà als més petits ben atents. I és que la guilla, cada cop és més a prop del seu objectiu! Aconseguirà sortir-se’n amb la seva?

Kate Read ha creat un àlbum que permet als infants iniciar-se en el món dels nombres dins d’una història fresca, emocionant i amb un final sorprenent. La seva il·lustració destaca pel collage amb superposició de textures, amb el que aconsegueix donar vida a uns personatges expressius i plens de vida. 

Per la sortida d’”Una guineu”, Libros del Zorro Rojo va fer un fantàstic booktrailer que podeu veure a continuació:

Los comentarios están cerrados.

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: